Friday, March 28, 2014

Emerald green! Giveaway!


Hi dear readers, 

this time I will write my post in slovenian language, because this giveaway it is only for slovenian ladies. Thank you and have a lovely day!


Čipkasti obleki, s pridihom elegance, mehkega materiala se je izjemno težko upreti. Ker vas želimo malo pocrkljati bomo v sodelovanju z Domeja fashion podarili obleko, za katero mislim, da je obvezen kos v vsaki ženski omari. Zelena barva je kot nalašč za prehodne spomladansko-poletne dni in nam dovoljuje da poživimo aprilske deževne razmere. Jaz imam za svojo že načrte kam jo bom lahko nosila.


Tunike živih barv, obleke s čipkami, lahkotni šali (ki nas grejejo skozi celo leto), udobni pajaci.. to je le kanček barvite in raznolike pomladne kolekcije Domeja fashion, katero spremlja kvaliteta. Maja in Domen, vedno ustrežljiva, zanesljiva in nadvse prijazna Domeja fashion ekipa, ki strmita k dobremu počutju žensk, katera nosijo njuna oblačila. Sta ena redkih, ki postavljata zadovoljstvo kupcev in kvaliteto oblačil, ki jih ponujata, na prvo mesto. Skupaj sodelujemo že kar nekaj časa in moram reči, da me vedno znova presenetita (kar je pri meni zelo težko).
Njuna široka ponudba oblačil in dodatkov razveseljujeta mnogo damic (tudi sama sem med njimi), saj se trudita ostati nadpovprečna, drugačna in vsak kos ima svoj pridih estetike in večne elegance. 

Tokrat se boste lahko potegovale za to oblekico tudi ve, drage damice.
Vse kar morate narediti je: 

1.) Všečkajte Domeja Fashion
2.) Všečkajte Roses on your pillow in/ali Dunja
3.) Deli sliko na svojem ziduSrečnico, ki bo obleko prejela bomo objavili v četrtek, 3.4.2014, do takrat pa vam poleg sreče Domeja fashion in Roses on your pillow želimo veliko modnega razvajanja.

(Outfit: Dress: Domeja Fashion Bag: Fashionshop.si Ring: Somewhere in NYC Shoes: Zara)

Thank you my lady Amr from Stardust & Roses for the pictures.

No comments:

Post a Comment