Wednesday, July 2, 2014

Skrivnosti "pike na i"!

Zdi se mi, da modni svet potrebuje pogled na modo iz nove perspektive, nekaj svežega. Sara Jelen, nadobudna blogerka, manekenka, muza fotografa Matica Kosa in ena izmed mojih najljubših damic je lahko temu kos. Samo opazujem kako sestavlja fresh outfite, kateri mi obrnejo modni svet na glavo, ter izgledajo kot da se potika po ulicah Londona, ne po Ljubljani. 
Collage 1
Collage 4
Kot je sama že večkrat zatrdila, njeni dnevni videzi so spontani. Kot, da bi imela več osebnosti. »Moj osebni stil se popolnoma razlikuje od dneva do dneva. Oblečem se točno tako, kot se v tistem trenutku počutim, niham pa med dark-rock videzi in elegantimi, šik videzi.«, je Sara potrdila.

Predstavljam vam kratek intervju, ter le nekaj njenih božanskih vsakodnevnih stylingov, katere lahko posnemate in jih lahko nosite tudi z nizkimi elegantnimi sandali. Ni pomembno ali ste visoke, drage dame, ali malo manjše, nadzor lahko prevzamete s samozavestjo!
Collage 2
Menim, da se lahko vsaka ženska, ne glede na starost, poistoveti z njenimi videzi, ter upošteva kakšen njen modni nasvet. Sama upošteva modne trende do te mere, kot ji trgovine z oblačili in blagovne znamke ponujajo. Drži se svojih modnih pravil, spoštuje raznolikost in svobodo osebnega stila.

Drage moje, le pogumno! Z njeno pomočjo boste lahko odkrile skrivnosti »pike na i« tako pri vsakodnevnem, kot pri večernem videzu. Prav tako pa lahko dnevni videz popeljete tudi na večerni dogodek.
Collage 3
1.)    Katere barve naj nosimo letošnje poletje in kako jih kombinirati? Mislim, da so vedno najboljša izbira barve. Letošnjo sezono so pastelne barve definitivno hit, roza, rumena, marelična, mint. Poleti nikoli ne moremo zgrešiti z živahnimi barvami in vedno lahko izgledamo božansko v lahkotni belini.
2.)    5 najbolj pomembnih modnih pravil, ki jih tudi sama rada upoštevaš?
1. Opazna šminka lahko vsak preprost outfit naredi nekaj posebnega.
2. Nakita ni nikoli preveč.
3. Odkrite rame, dekolte, noge ali hrbet je vedno sexy (samo nikoli vse naenkrat ).
4. Svetleča oblačila izgledajo dobro tako ob večeru kot tudi čez dan.
5. Če te čaka pomemben dan, vstala pa si z napačno nogo, obleci sexy spodnje perilo. Dalo ti bo samo zavest in dodatno energijo.
3.)    Kako lahko kombiniramo jeans in še vedno izgledamo elegantno, šik? Jeans jaknice izpadejo šik z elegantini oblekami, jeans hlače z visokimi petami. Vse skupaj pa lepo zaključimo z veliko nakita, pa naj bojo to verižice, prstani ali zapestnice.
4.)    Modni trendi – v kolikšni meri naj bralke po njih sploh posegamo? Vsaka ženska naj po modnih trendih posega v tej meri, dokler se počuti samozavestno in lepo. Ker nikoli ni vsem vedno vse všeč,  je najboljši način, da si vsaka ženska čimprej oblikuje svoj osebni stil, katerega potem s trendi samo dopolnjuje in nadgrajuje.
Collage 6
5.)    Kateri kos se ti zdi, da je obvezen (‘must-have’) kos za vsako žensko omaro in zakaj? Vsaka ženska, bi po mojem mnenju morala doma imeti krilo ali obleko zožano v pasu, (A-line) saj tak kroj vsaki postavi laska in jo naredi še bolj ženstveno.
6.)    Po katerem modnem oblikovalcu se zgleduješ? Georges Chakra, Georges Hobeika, Zuhair Murad, Elie Saab in Abed Mahfouz.
7.)    Imaš svojo najljubšo modno ikono, blogerko, na katero moramo biti pozorni? Vedno z veseljem pogledam blog Ebba Zingmark , Kayture in The blonde salad. Svoje najljubše modne ikone nimam, me pa navdihujejo 40-ta leta in Lana Del Rey.
Več si lahko preberete na njenem blogu.
Dunja
Vaša, Dunja

No comments:

Post a Comment